Lite från mitt kök

Vaknar upp med ett leende på mina läppar. Gårdagens spontan-fest-middag lever kvar i mig och jag kan fortfarande liksom känna alla goda smaker i mig.

Det blev en asiatisk/ italiensk hybrid där jag rullade in lövbit med oliver, chilipasta, kapris, persilja, lime, plommon, hasselnötter, nejlika, kryddpeppar, vårlök – som fick snabbstekas och sedan puttra i en rödvinssås.

Det hela serverades med en sallad och ”potatis-mynt” som ugnsbakats penslade i olivolja, vitlök och rosépeppar. Mmm.

Som efterrätt fick bananer grillas i ugnen med agave-sirap och hackade jordnötter. Det hela serverades med B&J-glass (har glömt vilken, men det var choklad bitar i)

PS: Ikväll stundar ännu en fest-middag. Denna kväll kommer dock att börja franskt med sniglar och sedan styrka kosan mot sushi. Ha en underbar helg nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *