C'est la vie, Merde

Till Huvudstad med huvudvärk

04.30 är en okristlig tid att kliva ur sängen, även för en morgonfågel som moi. Men idag ska jag iväg på en dagskurs till Stockholm och det är bara att skärpa till sig.

Att jag denna vecka tagit ett kaffe-stopp gör att jag har svårt att skilja på om jag har blivit grymt förkyld eller om jag bara har abstinens. ”Kaffe” säger den diaboliska flygvärdinnan men jag kurar in mig i min dunjacka medan huvudet gnager mig inifrån.

Jag har med flit inte räckt ut någon hand till mina Huvudstads-vänner då tiden är knapp + att jag förutom kaffe-stopp även tagit mig en alkohol (inte mogen för ett nyktert Stockholms-krogliv/ för dålig karaktär) & stress-fri vecka. Ja kommer inte Lucia till mig så får jag väl finna min egen stjärna.

1 Comment

  1. Till Huvudstad med huvudvärk - Blogghubb

    13 december, 2019 at 15:35

    […] Läs hela blogginlägget här: Till Huvudstad med huvudvärk […]

Leave a Reply