C'est la vie, Fitness

Nya rutiner (typ…)

Nya tider, nya rutiner att välja. Precis som hemma i Sverige är jag uppe först MEN till skillnad från vanlig svensk sömntid så SOVER JAG NIO TIMMAR!!! WOE (what on earth)

Kaffeguden här invid förser mig sedan med 3 dl espresso (inte undra på att jag blev kropps-skakig då jag tog en kaffe-paus i förra veckan) och solen stålar in. Halleluja.

Vår spinninginstruktör M. Salvadore på ”Cyclone” (som även hängt på oss till Sverige och gästjobbat på ”Inpuls”) tar mig sedan med på ett svettigt cykelpass innan det är dags att gå ut och möta…

Ja vad möter vi för årstid egentligen. I solen så är det tok-varmt och man tar av sig i T-shirt. Sedan i skuggpartier så behöver man både ulltröja och en tunn jacka. Är vi inne i Luleå-September? Zeb tippar tidig Luleå-Maj. Vi går långpromenad och njuter, vi handlar natur-vin och ingredienser för kvällens gryt-middag. Ja sedan blir det middagssömn följt av matlagning och sen är det helt plötsligt skymning men ändå 13 grader varmt.

Jag vet inte vad kvällen bjuder på men igår kväll såg i en film som lever kvar i mig idag och jag har svårt att sätta ord på det jag känner. Men se denna film och njut av kameravinklar och skådespeleri och få ångest för denna mega-tragiska berättelse om svek, utanförskap och psykisk ohälsa… En given Oscar för Joaquin Phoenix!

1 Comment

  1. Nya rutiner (typ…) - Blogghubb

    28 december, 2019 at 17:06

    […] Läs hela blogginlägget här: Nya rutiner (typ…) […]

Leave a Reply