Merde

Mitt i en skälvande tid

Att Stella Marklund inte är riktigt klok (och nu går jag varsamt fram) framgår ju med all tydlighet av hennes insändare till ”DN Åsikt” Klicka här!

Men klumpen i magen får jag av att tidningen jag prenumerera på, dvs ”Dagens Nyheter” väljer att publicera hennes rasistiska orerande. Detta oroar mig i skälvande tider som denna, ja DN borde veta bättre!

2 Comments

  1. Mitt i en skälvande tid - Blogghubb

    9 januari, 2020 at 17:33

    […] Läs hela blogginlägget här: Mitt i en skälvande tid […]

  2. mikael

    9 januari, 2020 at 20:11

    DN kommer inte i närheten av hur rasistiskt och konservativ dess konkurrent är: Svenskan, så håll fast vid DN vars chefred vidare tillhör en minoritet, judendomen, och är på alla minoriteters sida. Jag antar att detta var ett misstag av DN, som dock håller fast vid det fria ordet, men det kan ju ha varit julvikarier som jobbat.

Leave a Reply