Bon appétit, Friends, Party, Qui

Midsommar 2020

En båt väntar på oss och i strålande väder så puttrar vi ut i Luleå Skärgård för att fira Sveriges Nationaldag (jag vet att det inte är det på riktigt, men jag frågar mig själv VARFÖR INTE varje år) Ute på ön välkomnar oss öborna Kai och Perri och firandet börjar typ direkt med en speciallunch. Det blir färskpotatis, sill samt en lax & löjromstårta!!! Till det hela har alla fått ett uppdrag, nämligen att tillverka en egen snaps (för att bjuda runt) till den en historia samt en snaps-visa! Vi tar oss en titt. Zeb bjöd på en granskott & havtorns-snaps, Lynn på en ingefära & citron-snaps och Gusto på en rabarber/lime/honung & kardemumma-snaps!

Moi serverade en jordgubb & mynta snaps, Izzy på en lime & vattenmelon-snaps och Pierre på en citron & dill-snaps.

Anthony serverade (i en SPEKTAKULÖR flaska) en dill-chili-citron-fläders-snats, Kai en pors-snaps och Perri en rabarber-snaps.

Sedan följde en midsommarsstångs-resning, en kransbindning, havsbad och massor av skratt och bus. Middagen blev förstås också en grill-hit med entrecote, oxfilé och kyckling tillsammans med majskolvar, pommes, sallad och godaste bean.

View this post on Instagram

#herewego #swedishmidsummer #meandmylove

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Någon gång där vid 23.30 så stöp jag (mest troligt först av alla) salig ner i min sovsäck i vårt lilla tält. Allt gott – tack älskade vänner!

Leave a Reply