C'est la vie, Qui, Team Evanne

Juldagen 2019

Vår julturné går vidare och idag är det Piteå som gäller. Vi har förberett en entrecote-steks-lunch med potatis-gratäng till Zebs föräldrar – följt av fika-de-luxe för hans syskon som ska droppa in senare.

Det är både kul och ansträngande att flänga runt och fira jul men jag gör mitt bästa och det är allt man kan göra.

Minnen från julaftonskvällen ploppar upp i mig, ja då Vincento för första gången fick möta tomten som kom instövlandes genom balkongdörren. Ååå. Och lite senare, då Aidan kröp upp och vilade mot min bröst, så jag blev så där vattning i ögonen som gamla blir.

Det känns ändå som nyss då han låg på mitt bröst för första gången, för 33 år sedan – och nu är det hans tur att föra Team Evanne vidare mot en bättre värld.

Då jag ser på bilden av mig och Aidan så förbluffas jag både över hur liten han är och att jag kan böja hakan så där långt ner utan att det blir dragspels-hals-effekter. Saker händer med tiden men jag gör mitt bästa och det är allt man kan göra.

I morgon stundar ingen vila alls, nej då börjar projekt ”tömma lägenheten” för under vår ankommande frånvaro så ska golvet målas om och bli grå-vitt.

Ett plan ska sedan i morgon eftermiddag ta oss till Stockholm för att vi sedan följande dag ska ta oss hem till Frankrike. Det ska bli skönt med 15 grader i skuggan, men jag njuter verkligen av den fantastiska snögnistrande vintern som vi fått här upp i Norrbotten i år.

Ta hand om eder alla nu och god fortsättning. Var snäll!

1 Comment

  1. Juldagen 2019 - Blogghubb

    25 december, 2019 at 17:05

    […] Läs hela blogginlägget här: Juldagen 2019 […]

Leave a Reply