Qui

Julafton 2019

Julaftonen är här och jag kokar mig själv jul-espresso redan vid 06.00. Man kan addera ”jul-” till i princip allt denna dag och jag äter julfrukost och viker undan jul-tvätten innan Zeb vaknar till liv. Därefter stundar jul… Nej nu orkar jag inte mer jul-fraser så jag fortsätter: Därefter stundar rulla köttbullar, ja Zeb har funnit ett nytt recept med ansjovis-spad i (själv använder jag aldrig recept, på gott & ont) som verkar spännande. En bastu värms, en yatzy spelas och snart drar allt igång med folk som ska hämtas på flygplatsen (min svärdotters bror) medan några kommer (Aidans svärföräldrar) med tåg.

Julklappar får tack & lov bara barnen och vi har köpt flera storpack blöjor (så praktiska vi är då) och morgonrock med Frost-Elsa-ansiktes-huva (genus bra) Vi vuxna får nöja oss med god mat (Zebs ”Janssons Frestelse” är en återkommande klassiker) och gott vin.

Här invid ser ni mig som tomte, ja varje år brukade (eller kanske gör det detta fortfarande) man kora en tomte som fick svara på frågor och bringa frid. 2014 fick jag den stora äran.. Klicka på bilden av mig och läs mer…

– God Jul till era alla nu, ta hand om er idag…

4 Comments

 1. Julafton 2019 - Blogghubb

  24 december, 2019 at 10:05

  […] Läs hela blogginlägget här: Julafton 2019 […]

 2. Rexxie

  24 december, 2019 at 10:59

  Du passar som tomte! (men av någon anledning så kommer jag att tänka på Drutten och Jena… 😀)

  1. mio

   25 december, 2019 at 16:38

   Lite Johan Blund över mig va?

   1. Rexxie

    29 december, 2019 at 13:34

    Precis! Det var naturligtvis John Blund jag tänkte på! 😁

Leave a Reply