Celebrity, Merde

I väntan på…

Medan jag oroar mig för att den svullnad som tidigare huserat runt på mina ögonlock, nu runnit ner och lagt sig som två gula påsar under ögonen – sitter andra i en knivigare rävsax (samt med oranga ögon-påsar)

Ja jag försöker hålla mig vaken så länge som möjligt för att se om Trump ska ställas inför riksrätt, men där vid midnatt är ännu inget riktigt klart. ALDRIG har jag följt en politiker så mycket som denna man, ja det går inte en dag utan att jag häpnat och slagit mig på knäna…

Jag håller tummarna att då jag vaknar i morgon ska mötas med ”joy to the world” och att denna man äntligen ska få brottas med sitt karma. Sitt ego kommer han nog dock aldrig att kunna få bukt med…

Jag slutar med en uppmaning till oss alla: Tänk på vilka länkar ni delar och ställ er frågan VEM det är som skrivit den och VARFÖR. Ja i mitt fb-flöde har det återigen börjat dyka upp super-delade fejk-länkar om t.ex flyktingar i Sverige som får miljoners i underhåll medan farmor inte får kaffe. Suck…

Det är inte så att ni är dåliga människor bara för att ni fört vidare skit (en gång förde jag vidare ett upprop om att sluta föda upp kattungar i glasflaskor…) men vi får alla träna oss i 2019 och lära oss om nutida fällor.

1 Comment

  1. I väntan på… - Blogghubb

    19 december, 2019 at 06:05

    […] Läs hela blogginlägget här: I väntan på… […]

Leave a Reply