Qui

En julglittrande start

Måndagen drar igång och det är sista rycket innan ledigheten. Jag som inte är så mycket för jul-pynt, anstränger mig ändå lite extra med att öppna arbetsveckan med både marschaller och värmeljus. Som extra svettig ansträngning så slår jag även på julmusik i salongen vilket brukar vara fruktansvärt plågsamt. Jag går mjukt fram med Frank:

Jag har bestämt mig för att ta en träningspaus under julen och vila i det. Det känns så mörkt och energifattigt att jag hellre bäddar ner mig i soffan och brer en pläd över mig. Slött går jag igenom vad Netflix och HBO kan ha att bjuda på, men kan inte bestämma mig vad denna måndagskväll ska bjuda på… Kanske:

PS: Lagom till nyår ska jag sedan skrapa ihop mig igen och ta fram löparskorna och puttra fram längs Promenade des Anglais som om jag inte gjort annat…

4 Comments

 1. En julglittrande start - Blogghubb

  16 december, 2019 at 16:35

  […] Läs hela blogginlägget här: En julglittrande start […]

 2. GregoryShodo

  16 december, 2019 at 17:44

  Hello. And Bye.

 3. Sannah Lindberg

  17 december, 2019 at 00:00

  Fina! Tips på ok julmusik att höra på är She&Him Christmas …
  kraam 💚

 4. mio

  18 december, 2019 at 06:30

  Tack för tipset Sannah. Ska kolla upp!

Leave a Reply