Fitness

En frisk & svettig söndag

Lyckas denna söndag lura med mig både syster Zuzette och dottern Amoranda på ett styrkepass på Inpuls = tjohoo! Eftersom 5:2 regeln är aktuell så påbörjas ju från söndagar en 5 dagars hälsosam och smått asketisk tillvaro (för att sedan stoppa & hälla i sig allt man önskar i två dagar) Ni gjorde det fantastiskt bra idag, ja jag är stolt att att få ha lett er fram i 70 minuter denna vackra söndag.

Nu kanske ni undrar hur denna vecka (veckan efter semestern) gått och hur de sedan gått för de 3 extra pralin-kilona som lagt sig runt mig. Hm. Blott ETT kilo har ramlat av, men jag inbillar mig att jag byggt på mig minst 10 kilo i muskelmassa så att jag summa kardemumma ligger på plus!

1 Comment

  1. En frisk & svettig söndag - Blogghubb

    12 januari, 2020 at 16:03

    […] Läs hela blogginlägget här: En frisk & svettig söndag […]

Leave a Reply