Mon ami Mió

Fitness, Friends

Dagen efter

Vaknar med en spännande spänning i kroppen och funderar på om jag mår bra.

Kommer då snabbt igår att jag avslutade onsdagen med en 75 minuters mega-yoga-pass med Zeb som instruktör. Aaa. Jag mår alltså bra!

En av övningarna var ”18.00” och det är den ni ser mig ”göra” här invid. Prova gärna. I en bättre värld så står jag alltså i ett vägg-spagat, men man får köra #babysteps.

Det är lätt att man tar i för kung och fosterland efter en träningsfrånvaro, men man bör tänka sig för. På sistone har jag ju kört stryka och krympt ihop musklerna, men i mig bor ändå en mycket böjbar ung man.

Dagens bonus: vi får träffa Pierres nya flickvän Milano! #weloveher

Kommentera →

C'est la vie

Get well soon

Runt om mig insjuknar mängder av människor i någon form av förkylning (är det Corona, men vi vet bara inte om det?) På mitt gym så saknas instruktörer till passen och på mitt jobb saknas frisörer. De senaste 23 åren så har jag bara varit sjuk en och en halv dag (då jag fick bursit i armbågen och inte kunde lyfta armen) men annars så puttrar jag på alldeles utomordentligt.

Som egen företagare är det ju inte läge att fundera på att man känner sig liiite sjuk, nej hemma stannar man om man fått feber eller magsjuka eller om man på något sätt kan smitta sina kunder.

Hur gör jag för att hålla mig frisk undrar ni? Först och främst är alla kroppar unika och det som funkar för mig kanske inte passar lika bra för alla. MEN jag vill bara börja med att säga att RÖR på er. Fem gånger i veckan vill jag se er i någon form av pulshöjande aktivitet och det kan röra sig om en raskt promenad. Denna aktivitet bör hålla på i 45-60 minuter och det här är grunden för hälsa (och välgång)

Känner ni att något är på gång i kroppen, så mota Olle i grind. Esberitox (hälsokosten) funkar fint för mig, även riven ingefära och honung i en kopp té. Avsluta även din morgondusch med 15 sekunder iskallt vatten, ja det sätter sprätt på hela immunförsvaret.

Sov. Drick vatten. Krya på dig.

Kommentera →

Rainbow

Mod & en regnbåge

Det går i skov med det där, med det att man känner sig modig. Med det att man känner att man gör skillnad och gör livet lite bättre för både sig själv och de runt omkring sig.

När jag kom ut så var personer som Eva & Efva, Jonas & Mark väldigt viktiga för mig – och jag har under mina dagar fått höra att jag spelat roll för andra i deras process.

Kolla här in USAS förhoppningsvis näste president då han pratar om mod.

Kom ihåg att DU spelar roll. Att det du gör sätter avtryck i samtiden och att just DU är en förebild för någon. Förvalta det på bästa sätt. Amen

Kommentera →