Qui, Sax & Maskin

Det som får en att blomstra

Varje person har något som får denne att blomma och tänk vilken välsignelse att ha just detta som sitt jobb. Det är lördag och jag summerar veckan då jag sitter på kontoret och betalar räkningar = vilka härliga dagar. Alla är tillbaka med ny kraft och jag vet inte om det är det varma vädret som gör att alla kunder vill göra om sig och få ny färg. Vi tar en titt på två av veckans kunder och eftersom Sax & Maskin har så blandad kundkrets så tänker jag att det är bra att visa ett litet spektra. Mina damer och herrar -Marie & Signe

Hoppas du också funnit det som gör dig glad och får dig att prunka. Om inte – ge inte upp!

1 Comment

  1. Det som får en att blomstra - Blogghubb

    11 januari, 2020 at 17:04

    […] Läs hela blogginlägget här: Det som får en att blomstra […]

Leave a Reply