C'est la vie

Det onda & det goda

Vi börjar med det dåliga. Nästa veckas inplanerade Japan-resa kommer nog att avblåsas. FUCKFUCKFUCK. Coronan ställer till med elände, ja våra kompisar i L.A (som vi skulle resa med dit) kan inte ens få tag på toapapper efter det att horder panik-virus-shoppat. Om jag ovanpå det adderar ett ryggskott så fattar ni att livet INTE är toppen…

Om jag sedan tar mig över till det goda, så är min nya låt (med gästvokalissan Eve) färdig i morgon! Ja en liten överstämma kvarstår blott att lägga på. Längtar! Sedan plussar jag på att helgen närmar sig och även om det goda inte riktigt går jämt upp med det usla, så landar jag i det.

Eftersom Zeb är på yoga denna kväll (och jag som numera inte ens kan ta på mig strumpor) tar jag istället en spa-kväll och utsätter mitt ansikte för rakning, en svidande syra-påläggning, mustasch-trimmning och filterpåläggning. Idag lägger jag på ett Björk-filter och småtrallande spelar jag på fiktiva flöjter och drömmer om gröna ängar och ett glas gott vin.

2 Comments

  1. Lena

    12 mars, 2020 at 18:46

    Trots eländet du nu har så skriver du så vackert så MITT mörker skingrades! Tack 😊

  2. mio

    13 mars, 2020 at 17:27

    Men tack fina du Lena!!!

Leave a Reply