Qui

31/12 2019

Den här dagen börjar i zombie-stil med att jag knappt orkar nåt alls. MEN vi masar oss runt i lägenheten och städar och njuter av fin-vädret innan det blir dags för min spinningklass. Efter den är det som om himlen öppnar sig och energin dimper ner över min lekamen. På stranden väntar Zeb med lunch och givetvis så väntar det årligen återkommande nyårsbadet!

Mió Evanne

Jag har gjort saker jag är stolt över 2019, men också saker jag skäms över och önskar ogjorda. Jag har vart bäst och sämst, men mest har jag förblivit däremellan. Men med detta bad så tvår jag mig fri från 2019 års synder och lämnar dessa i havet, med detta bad siktar jag på ett klanderfritt 2020 som ska ge mig fantastiska erfarenheter och upplevelser.

Vi äter ostron och dricker champagne på balkongen, vi ringer arbetskollegor, familj och nära vänner. Kvällen ligger framför och Zeb (the love of my life) står för förrätten (det blir något lax-artat) och jag fixar varmrätten (stora räkor men en kantarell fylld ravioli) Till det hela vin från en vin-kammere av rang. Jag kan med största sannolikhet lova att ingen av oss kommer att vara vaken vid tolvslaget (igen!) men det hindrar oss inte att önska er alla ett Gott Nytt År. Ta hand om varandra ikväll och under det kommande året. Vi hörs!!

View this post on Instagram

#meandmylove #happynewyear

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

1 Comment

  1. 31/12 2019 - Blogghubb

    31 december, 2019 at 16:35

    […] Läs hela blogginlägget här: 31/12 2019 […]

Leave a Reply