På latsidan

Och så slutligen rullar söndagen in med ro och vila. Nej det blir absolut ingen träning idag för hela jag ömmar och värker efter helgens alla gympass.

Men en morgonpromenad i solen känns underbart, ja det känns som påskväder med snö och en lätt värmande sol. Denna fantastiska promenad toppas av att ha finast vännen Malinne vid min sida. Vad vore man utan vänner?

Zeb skjutsar Pt-Michael till flyget, ja han ska hem till Nice och dagens agenda är typ att städa/ tvätta undan. Zeb lagar spagetti-lunch och sonen Aidan och vår nyinflyttad granne Nathan (som är vår gamle vän) kommer förbi. Själv så har jag svårt att lyfta ett finger, men jag bestämmer mig ändå för att vara med och dona inför en söndagsmiddag med Malinne och Kristo.

Borde hitta mig en ny Netflix eller HBO-serie. Några tips?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.