Finn din ton

En del finner sin ton, sin klang på en gång. Det är som om de kliver upp från vaggan och i ett rejält nu, är en och samma person från den dagen – tills det fortsätter på andra sidan graven.

Själv har jag provat på att vara många människor och på nåt sätt så har alla vart en sida av mig, den ena inte sämre än den andra. Här invid ser ni mig 20 kg lättare och ute på Pimpinella i Luleå i en skrud av Judy Garland.

Jag har så många ljud på min lyra att jag skippar att ens dra upp dem, men jag är oerhört tacksam att jag har fått bli jag och för alla strängar jag fått att slå an.

Ibland fuckar man upp mer eller mindre och förlorar sin röst och förirrar sig på en väg som inte var en tillägnad. Ibland låter Universum en sedan brutalt inse att man var vilse och ger en i bästa fall möjligheten att återfå sin ton.

Vi som funnit. Vi som förlorat. Vi som återfunnit eller funnit något nytt – låt oss bevara vår ton och resonans och inte glömma bort att vara tacksamma.

Det är så kort stund vi har på oss att göra väsen ifrån oss, så låt oss göra det med kärlek.

1 reaktion på ”Finn din ton

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.