Strapatser

Varje par ställs av och till inför prövningar och idag så har vi övervunnit en stor strapats. Sebastian har på egen hand (well – han sms:ade bilder från affären) köpt en badrums-möbel och tillsammans har vi med hjälp av fransk manual skruvat ihop denna tingest. Tro på intet sätt att det var en enkel match, nej vi fick göra om det hela minst tre gånger, och det fanns stunder då vi funderade på att ta till sågen då saker och ting verkade fel.

Själv vill jag även stolt tillägga att jag även: B (hyllan var A) pratat barnfranska med firman som ska rengöra stuprännorna, de kommer någon dag men jag är osäker på vilken. Ja måndag = Lundi är enklast, men det är någon annan. Borde jag stanna inomhus permanent? C: Jiddrat vidare med fönster-lucke-målaren och hjälpt till att bära ner 8 sådana (78 trappsteg enkel väg) Jag vill ha samma färg. Men vad heter pistage på franska?

Jag lämnar över allt i Guds händer. Måtte allt finna tid och rum. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.