Extern hjälp

Ibland behöver man extern hjälp vare sig man vill eller inte. Då är det är bara att krypa till korset och ropa ”hjälp”. Efter min ögonoperation så är jag typ hel-nöjd, MEN det finns ett fält som inte funkar och det är spela-korts-distansen och se-på-film-på-datorn-läget… Min externa hjälp blir då ett par förstorande glasögon som jag tar fram i dessa två akutärenden. Hurra!

Ibland (eller rättare sagt rätt ofta) behöver man närvaro, ett öra eller bara en kram om än på distans. Jag är så glad för mina vänner, denna vecka en kvartett av Chrystella, Nille, Bec och Ric som försett mig med detta = hurra. Jag hoppas du som läser har en kvartett superhjältar (ibland räcker det blott med 1) som står beredd en dag då du känner att du fått en släng av kryptonit. Amen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.