Vi får främmande

Våra vänner Vique och Mique kommer och hälsar på oss denna dag. De äger ett vackert hus uppe i Provence, men av och till är det härligt att komma ner till kusten. Vi lagar mat, dricker rosé och jag låtsas att vi inte alls åker hem i morgon och att detta får fortsätta för alltid.

Då vi vinkat av dem så traskar vi ner till stranden igen (japp jag tog ett morgondopp också) och det är helt ofantligt vad skönt väder det kan vara här ner i de sista dagarna av September.

PS: Ikväll är det jag som lagar avskedsmiddag och min önskan är att natten blir varm och att jag får hänga på balkongen tills det slagit om till måndag. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.