En måndag med action

Varje måndag är en gåva. En möjlighet att korrigera allt man inte rodde i land i förra veckan. Det är trösterikt. Det är alltid bra att INTE snooza (säg det till min man) utan att istället öka pulsen och öppna upp kroppen för det kommande.

Denna dag hinner jag förutom morgongymet göra ett eftermiddags-återbesök i springskorna. Ja sen gymet börjat ta plats har jag inte sprungit sedan i våras. Det blir ingen bra tid på mina 4,5 km, men det blir svett och hög puls och jag blir nöjd med det ändå.

Funderar på vad tevesoffan ska ge mig, ja jag är liksom emellan serier just nu. Igår hade jag oturen att se John Wick med vackre Keanu Reeves. I denna tredje film har man satsat massor av pengar på koreografin och på slagsmålen, ja många är magnifika. MEN tyvärr så har regissören Chad Stahelski glömt bort att man också är tvungen att addera handling och logik till det hela. Så – VARNING!

Mitt hopp för Keanu Reeves kommer i form av nästa Matrix-rulle som snart ska spelas in. Där har vi all man kan önska sig i form av action, handling och även lite filosofi. Amen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.