Söndagsdopp & söndagsfamilj

Jag vaknar som vanligt först av alla (Nu pratar vi om 06.30 och inte 04.00 som mor och far) och har trubbel med att få igång kaffeapparaten. Hur svårt kan det vara? Grrr. Ibland räcker det inte med en dubbel espresso efter en fest, nej ibland KRÄVS det ett uppfriskande kallbad.

Vi tar oss ner till Mian och Niques lilla privata klippstensbadstrand och lämnar gårdagen bakom oss. Ja vattnet har nu droppat en hel grad under natten och efter några simtag i det nu 14-gradiga vattnet så är man fri, lycklig och allt kan börja om.

Väl hemma i Luleå så lagar jag matbackar för hela den kommande veckan (Kokt blomkål. Ugnsrostade grönsaker. Stekt fläskfilé och en köttsoppe-de-luxe fond finns i dessa pytsar) medan Zeb städar och vi är så duktiga att vi borde få medalj.

Det är tänkt att jag ska gå på Zebs gympass denna eftermiddag men något i mig vill hellre krypa ner på en fårfäll och tänka tillbaka på den underbara helg som varit.

PS: Kvällen är inte slut! Nej Vintento fyller år och ikväll ska vi på barnkalas och träffa ”Söndagsfamiljen” (en samling av Aidan & Emmes närmaste som bara kan mötas på söndagar då de jobbar i restaurang-branschen)

I vårt paket vilar en bok om Pippi.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.