#andersoannamia

Och så var dagen äntligen här, dagen då vår fina vän Annami skulle få sin Anders. Det hela ägde rum utanför Södertälje i en herrgårdsliknande byggnad och själv hade jag fått vara delaktig i både hår och makeup.

Nu kanske ni undrar om vi också hade klätt upp oss – ja självklart!

Allt var så galet vackert, romantiskt, ömt och kul att det är svårt att berätta om en sådan här dag. Vädret var toppen, maten likaså och i dj-båset stod Josefin Crawfoord och höll oss aktiva till klockan nästan var 03.00 (vilket är personbästa för mig)

Nu undrar ni förstås om Showgirl tagit sig från Las Vegas till Östertälje? Ja men visst. Bläddrar i sidled och lyss till våra stämmor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.