Etapp 3

Tro det eller ej men idag jobbar jag sista dagen innan semester-etapp 3 kör igång.

Nu kanske ni tror att jag ska ta det lugnt – i och med att etapp 1 var bröllop i Stavanger följt av resa till syd-Spanien och etapp 2 ett bröllop i Kalifornien?

Nej då. I morgon reser vi mot nya mål som infattar både bröllop i Södertälje och en semestervecka på Gotland. Hurra!

Jag är i toppform, men tyvärr så bågnar mina kostymbyxor (av nya muskler) och jag har dessvärre bara en svart fin-kostym. Jag ångrar dessutom att jag rakat mig, med det finns givetvis en lösning även på detta. Innan jag lämnar er och går och pressar skjortor så tar vi en titt på två av veckans utmaningar. Må gott på er nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.