Under bältet

Det är bra att bli lagd i underläge av och till, ja idag är en sådan dag. Jag kollar upp en knut i pungen och får på röntgenavdelningen dra ner kallingarna. Kvinnor går ju till gynekologen, så varför ska detta vara så obekvämt? Skärpning! Jag får en handduk som jag ska lägga över själva snoppen och sedan dra den uppåt. Min pung smörjs därefter in med någon form av glidmedel och ett ultraljud genomförs.

Det rör sig om en cysta (typ ofarligt) och nu ska man sedan dividera om denna ska får vara kvar eller tas bort. Eftersom jag är rädd att den ska växa ytterligare och jag ska få en galet assymetrisk pung vill jag att han ska skära i mig redan nu… Läkaren är mycket proffsig och helt plötsligt känns detta scenario inte så konstigt alls.

Kära manliga läsare, ni tar väl hand om er. Här invid finns en check-your-balls-video som vi alla borde göra av och till. Se så!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.