Åter i underbara Luleå

Eftersom jag ständigt är på språng (2019 kan ta priset) så känns det sååå skönt att landa i Luleå igen. Dagen börjar med att för-hösten visar sig och nöjd så spatserar jag min sedvanliga morgonpromenad och tar mig sedan an mina kunder.

Efter jobbet är det dags att öka pulsen (och förbränna lite av helgens alla delikatesser) och gymet öppnar sig som en frälsare.

Nathan gästar vår middagsbord och jag lagar spetskål i ugn (skär den på mitten, behåll stammen och häll på olivolja med pressad vitlök i + flingsalt) på 200 grader i typ 40 minuter. Jag gör en liten sallad med äpple, morot och söt-paprika + en vinägrett och steker oss en liten bit oxfile = mmm.

Jag avslutar med ett musik-tips, ja självaste Bruce Springsteen (som jag aldrig lyssnat på förutom på låten ”Philadelphia”) har släppt ett nytt album vid namn ”Westerns Star” Ha en underbar vecka nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.