Veckosluts-drama

Jag tar mig mig lugnt hem till Luleå innan paniken slår mig. Det är nämligen så att jag ska göra en viktig bokning i min kära röda kalender då jag inser att den är försvunnen. Paniiik. Jag har otaliga reseanteckningar + annat i den och det känns som om jag rusat in i en vägg.

Jag tvingar Zeb att leta med mig, men ingen kalender. Jag framkallar minnesbilder av då jag lägger den i bagageluckan, i framsätet på bilen, på salongen, i väskan osv, men allt är dessvärre påhittat.

Jag ringer hotellet och säger att jag ÄR SÄKER på att jag glömt den på nattduksbordet (även om jag inte är det) och ber dem alarmera städpersonalen. Sedan får jag bara försöka andas sakta och börja göra anteckningar och skicka små sms för att få hjälp att återställa alla bokningar.

Be en bön att den blir återfunnen. Amen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.