Återseendet

Denna lördag blir det återträff med gamla vänner. Medan Zeb är på LEOS LEKLAND med vår vän yoga-Gusten, Emlan och deras barn, så åker jag kommunalt ut till Tallkrogen. Där väntar catching-up med mina bffs Andy, Joey och Claire. Vi äter även plommon direkt från plommonträdet (vilket känns exklusivt för en man från norr) äter linssoppa och försöker parera utomhusaktivitet mellan störtskurarna. På kvällen så lagar Joey och Andy en mega-middag och Zeb, Gusten och grannen Ana ansluter sig.

Det är så sällan jag liksom stannar upp i Stockholm, ja ARN är oftast bara en mellanlandningsplats för mig. Men oj så härlig denna helg har vart med att återse både huvudstad och vänner. PS: Ni kanske undrar var jag, Andy och Claire har för ett brokigt förflutet, jo det ska jag berätta. Vi är alla 1/3 av den internationellt respekterade showgruppen ”Showgirls”. Vi tar väl en 10-bilders-titt från vår repertoar.

View this post on Instagram

#memories #showgirl #dragshow

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.