Fredagsfin & fredagsfest

Min vän Anna-Mi är uppe på besök från storstan, ja nu är det bara två veckor kvar till hennes bröllop och det är dags att fixa färgen. Vi kör på en något svalare, något ljusare ton än tidigare. Baby-hightligts (som tar 4 ever att väva ut) från hårbotten som övergår i en balayage – en cross-over-teknik värdig en blivande brud. Pa-daaa!

Ibland drar man sig för att bjuda på stor-middag, bara för att det tar så lång tid att tillaga samt att kostnaden blir stor (då man ännu inte repat sig från sin L.A-trip) Men eftersom vårt bord rymmer elva personer så öppnar vi ändå våra dörrar och bjuder på utrymme – och det hela blir en hämt-mats-fest. Via HUNGRIG så kör de dessutom ut maten direkt till ett bubbelskålande sällskap. Tack för att ni kom kära vänner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.