Något för tungan

Efter det vilda party-livet i L.A har jag nu åter tryggt landat och 06.45 i morse satt jag åter upp på spinningcykeln i mina nya snabba spinningskor. Häpp!

Rensningsprocessen av kroppen går fin-fint även den och jag börjar varje dag med en lever-rensnings-tablett samt ett glas universal-vitamin-jos från Fitline (hör av er om ni vill prova på ett kit, så kan jag fixa en deal)

Jag har även börjat tung-skrapa mig, jag på nåt sätt så är det som om utrensning gör tungan missfärgad och ful.

Är man en gormande så vill man ju att tungan ska uppfatta alla goda smaker och idag bjuder jag (Zeb & Pierre) på mango (sött) & chashew-grön-sallad (lite bitter) med soya (salt) och äppelcidervinägers-dressing + asiatiska koriander & lime (surt)-kyckling-biffar.

Mmm.

2 reaktioner på ”Något för tungan

  1. …läser: -börjar varje dag med en lever-rensnings-tablett samt ett glas champagne”. Jo,jo… 😀 ) Hälsningar från en semesterstörd kusin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.