Vågor

Det gungar ännu under fötterna, ja det ännu ännu som om vågorna skalpar under mig. Jag är hemma nu, men i morse var jag uppe i ottan och tog mig ett modigt dopp. Varför modigt denna gång, undrar ni? Jo för att vädret hoppade som i ett trollslag tillbaka till svensk högsommar, och inte som den senaste veckan varit – medelhavs-hösommar.

Jag tackar nej till alla former av socialt umgänge, men jag pratar snällt med damen på kudd-affären då jag köper något nytt som enligt henne ”leder bort fukt från huvudet så att man känner sig svalare om natten” Jag har aldrig upplevt huvud-fukt, men jag är inte sen på att prova på något nytt. Två för 499:-!!! Nu vill jag få huvudfukt samt att bli räddad från den.

Nej nu laddar jag för nästa vecka och jag frågar mig själv om jag är redo? Inte ännu, men inom kort kommer jag att vara det. Det kostar på med en party-weeend hur kul den än är – och denna gång är den sannerligen värd priset. Nu gungar jag vidare, vi hörs i morgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.