Sommarens klimax

Innan jag har hunnit nyktra till så blir jag omhändertagen av en grupp skärgårdsresenärer. Det är alltså jag, Zeb, Linné och Pierre som tagit med sig sin kurskamrat Bella – som 10.00 blir hämtade i en båt på väg ut till ett par vänner (Perinn & Kajsabelle) som flyttat ut till ett stort hus ute på en ö. Mitt illamående släpper dock greppet om mig då jag får hoppa i vattnet, ja kors i taket – I Luleå har havet blivit hela 23 grader!

En liten jeep tar oss fram till huset och sommar-de-luxe infinner sig som i ett trollslag. Vi börjar med en tur till det vackra huset för att sedan bege oss i skärgården på ett bad & lunch äventyr.

View this post on Instagram

#soundon #thearrival #luleå #archipelago #lunch

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Sedan blir det mer bad, grill och frosseri. Mer vin, skratt och glödhet bastu med björk-rapp. Detta ÄR sommarens klimax och mitt hjärta svämmar över av tacksamhet till alla inblandade. Tack, tack, tusen tack!

Efter lunchen är det sedan dags att hälsa välkommen och själva öppningsceremonin står min vän Pierre för:

View this post on Instagram

#champagne in the #archipelago

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Strike a pose/ Me & my love:

View this post on Instagram

#meandmylove

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.