”Återvända till svensk tid”

Projekt ”Återvända till svensk tid” har påbörjats och den började brutalt med en ilsken väckarklocka. Jag som enfaldigt trodde jag var proffs på detta fick istället ödmjukt böja mig inför denna svårighet.

Att tvinga i sig frukost fast man inte är hungrig. Att ta en tur till jobbet (även om jag har semester tills på måndag) 09.00 och betala räkningar och samtidigt bli ansad. Att sedan motvilligt trampa iväg till gymet för att köra mitt 60-minuterspass. Here we go!

Jag tror inte att någon ser att jag ser tidsfrånvänd ut, men det är som om jag är en liten vålnad. Ögonen är torra, kroppen känns gammal och magen är typ en pruttkudde.

MEN vi är dock på första dagen så om tre dar ska jag nog vara omvänd. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.