Sömnpanik

Vägen hem från USA blir inte den enklaste då A: Min stol inte går att fälla bakåt, vilket gör att att det inte går att sova. B: Mina grannar framför kan fälla tillbaka stolarna vilket gör att jag blir superinklämd. C: Det visas samma filmer som på ditvägen. D: Det är nåt fel på ljudet, så vilka lurar jag än provar så brusar det. E: Planet blir försenat och vi missar vår anknytning i Stockholm.

Men nu sitter jag på Arlanda och lyckan var att vår dotter Amoranda också är här (hon är på väg till sin mor i Ystad) så att vi får luncha och ta ikapp.

Jag oroar mig för sömnen då jag inte är den bästa på att vaka in en ny rytm. Nej hela jag VILL sova, men borde inte. Hela kroppen är flygplans-stillsittar-öm och egentligen borde jag gå på hot yoga och försöka mjuka ut mig. Men men. Nu får jag ta det varsamt och sakta återgå till svensk tid. Håll tummarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.