Dag 10: Finalen

Någon har ställt klockan på 06.00 vilket gör förmiddagen lång och lugn. Vi hinner med både frukost och poolbad innan det är dags att dra iväg till LAX. Vi summerar att ALLT har varit bra under hela vår resa och att (vårt senaste mat-intag) avsmaknings-meny igår på E.P & L.P var GUDOMLIG. (bilden är dock tagen i vår hotellbar)

Mió & Sebastian Evanne

Los Angeles är min mans favoritstad (medan jag själv väljer Paris) så det är roligt att tåga runt med honom i denna stad och se honom i sitt lyckorus, se honom smälta in.

Hade det inte varit för att man typ ALLTID hamnar i långa bilköer som liksom sliter på mitt psyke, så hade jag nog gillat L.A mer. MEN håller jag mig bara fotburen nere vid havet i Venice/ Santa Monica området, så blir jag lugn och fin.

Men nu… Luleå är ni redo? Nu kommer vi. Ska bara sitta stilla på planet i typ 10 timmar först…

1 kommentar till “Dag 10: Finalen”

  1. San Fransisco är magiskt!! Och såna små städer som Tucson, Cheyenne, Six Sleep….Rawlins❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.