Dag 4: Nya övningar & mer om gårdagens prövningar

Det är underbart varmt i solen, underbart ljummet i skuggan och vi har på något sätt funnit en lunk här i Santa Barbara. Jag är såklart uppe först och förser mig med en espresso och så där runt 08.00 så är vi alla samlade för frukost. Dagens fysiska påfrestning sker på ett crossfit gym här i stan och med osäkra (nästan blyga) steg travar jag in bland alla vältränade människor och försöker snappa upp alla nya termer och rörelser. Det går faktiskt ganska bra och instruktören får mig t.om att bemästra sista övningen (på filmen) som jag de 6 tidigare vändningarna inte fattade ett dugg av.

Det drar ihop sig inför klimax på denna resa och i morgon är det dags för rehearsal dinner här i Danny och Henrys trädgård. Vi pyntar och gör fint och Zeb klipper bort Henrys page (thank you lord) och senare ikväll ska vi ut och träffa några andra av våra vänner som vi nog senast mötte i Florence.

PS: Tack alla ni som skrivit in och undrat hur det går för min far. Han har överlevt uttorkning, nedkylning, massiv myggbitning och sin vilse-gång. Ingen (inte ens han själv) vet vad som har hänt, men nu ligger han i tryggt förvar på Sunderby Sjukhus. Amen.

PS2: Henrys pappa är den världsberömda fotografen Horace Bristol och idag blir jag sugen på att investera i några bilder, men även att bemästra denna övning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.