Hög puls

Idag testar jag på Kalifornisk spinning på Star Cycle! Ja varje dag så måste man ju göra en kraftansträngning för att väcka liv i kroppen (speciellt om man varit ute på dekadens-afton kvällen innan) Det som förvånar mig är att även om jag känner mig super-vältränad så ser jag alltid så purpur-puffig ut efter varje sånt här spinning-de-luxe-med-hantlar-pass.

View this post on Instagram

#afterspinning #fitness #spinning #wod

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Mió Evanne

Efter en härlig sushi-lunch så tar jag och Zeb oss ner på stranden för att testa Stilla Havet. Jag är först lite orolig att det ska vara svinkallt, men efter förra veckans tjärn-dopp i samband med fars 85-års-dag så är det här en bagatell. Tjohoo!

Medan jag roar mig så är jag helt ovetande om den oro som samtidigt spridit sig i en annan del av världen. Min far har försvunnit under en fisketur och 22.00 går han ännu inte att finna.

Efter att ha blivit informerad om fars försvinnande så kopplas polis och spårhundar in. Tillslut finner de honom i ett dike, köldskadad och sönderstucken av myggor. Det sista jag får veta är att ambulansen kör honom till lasarettet och mina syskon (som ännu är kvar där) får avbryta sin skallgång och försöka få ner sin puls.

Men jag tackar Gud för att pappa fortfarande är vid liv – och jag kan liksom inget annat göra så här 8500 km bort än att vara otroligt tacksam. Vi vet inte hur många dagar vi får till förfogande – och jag blickar ut över solen som börjat lägga sig över nejden och suckar både av oro och lättnad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.