Dag 2: Backar & brudpar

Danny & Henrys hus ligger liksom på toppen av Santa Barbara, med en GUDOMLIG utsikt. Det enda som är lite jobbigt är då man tar på sig springskorna och ger sig ut i backarna. Går det inte lodrätt ner så går det lika brant upp. Är man van att springa i platta Luleå så är detta verkligen en utmaning. Men jag tar mig runt på min lilla 5,45 km berg-och-dal-slinga och känner mig som en segrare!

På kvällen så möter vi upp med det blivande BRUDPARET, ja det är för Bruno the Bear och Shelby-Lynn som vi egentligen är här denna gång. Tillsammans med Brunos syster + fästman så går vi ut på finresturang (med påföljande bar-runda) och har det underbart!

Tack mina kära vänner för att jag fick ha en sån kärleksfull och rolig dag. I love you!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.