Day 1 – Vi anländer

Flygresan över till Kalifornien är annorlunda. Jag som annars brukar slockna och sova mig över mörka vatten, sitter nu mot min vilja klarvaken och tittar på film. Medan Zeb drömmer sig bort hinner jag med hela tre filmer, låt oss ta en titt:

Det är svårt att sätta betyg på film då man surrar runt på ett plan. Men bäst av dessa tre var Alita: Battle Angel. Jag vänjer mig aldrig vid Nicoles gör-om-mig, och den där fula peruken (nog hade det gått att stöka till hennes eget hår) och beträffande Captain Marvel, så är jag superless på alla deras superhjältar då de liksom pumpas ut i singel eller gruppform över oss varje år.

Då vi landat i Los Angeles, hinner vi in en sväng till Melrose för att äta lite god asiatisk mat och även att tjuvstarta shoppingen. Vi går på min favvo-affär Wasteland för att där finna skor åt varandra. Jag hittar ett par blå-röd-vita Valentino skor åt Sebastian, medan han finner ett par kamouflage färgade Givenchy till mig.

Vid 19.00 är vi framme hos våra vänner i Santa Barbara och vi får flygfärds-risiga åter krama om dessa killar som vi lärde känna 2004. Danny och Henry (+ deras numera stora tvillingar)

1 reaktion på ”Day 1 – Vi anländer

  1. Hälsa Californien! Själv längtar jag till Wyoming, till Six Sleep. Sommarvärmen gassar i Jävre by the sea ☀️☀️☀️☀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.