Upp & ner

Det är en liten annorlunda dag då jag bara jobbar fem timmar för att sedan ta mig – upp och ner. Jag börjar med upp och det sker i ett 60-minuters-pass på gymet, där jag passar på att prova några nya övningar. Här ser ni en av dem!

Stark till kropp och själ går jag sedan på mitt ”ner”-möte och med farbror doktorn som ber mig att dra ner kortkalsongerna.

Det har vart en liten knöl i min pung och den har växt till sig. Jag kollade upp den tidigare och då de sa att det inte var något farligt – men jag blir ändå lite spak då något ”ofarligt” växer.

”Har jag cancer farbror doktorn?” säger jag då han håller min pung i sin hand (plasthandskarna på) Han frågar hur länge jag haft knölen och jag säger att det rör sig om flera år. ”Hade du haft testikel-cancer så hade du vart död för länge sen” De flesta hinner tydligen inte ens upptäcka en sådan knöl innan de pang-pung-boom-dör.

Den enkla och lugnande doktorn kollar även mina öron, då JAG HOPPAS att det ska röra sig om en vaxpropp, då jag hör lite sämre. Det är det tyvärr inte och då blir nästa steg hörselkontroll (har jag nått hör-apparats-åldern?)

Jag får även en pung-ultra-ljuds-remiss till det stora sjukhuset för att kolla upp vad som står på. MEN som sagt, eftersom jag inte redan är död så rör det sig inte om cancern.

Själv tycker jag det är lika bra att operera bort vad det än är (även om det visar sig vara ofarligt) Ja jag kommer aldrig att kunna bli underlivsmodell om jag får en gravt asymmetrisk pung.

Livet är upp och ner och det är det som påminner mig om att inte slarva bort det. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.