Men det är ingen vanlig dag…

… nej det är Mió & Sebastians 14 bröllopsdag. Hurra!

Mió & Sebastian Evanne

Vi har bokat bord på en fantastiska Copa Vino och sitter där och njuter, rätt efter rätt. Omg så fint vädret är, så god maten är, så fina alla är! Eftersom vi vart gifta nu fjorton år längre än Armand och Ingy så känner vi att så här sista kvällen – att det är dags att ge lite äktenskaps-tips. Jag vet inte om vi lyckas förmedla några fantastiska tips, ja varje par har ju liksom sin resa att göra. Hur som helst känns detta som en fantastisk final och jag önskar dem all lycka och välgång här framöver. Det jag är mest orolig för nu är värmen och i tidningen står det att 40-gradig värme är på väg in från Afrika. Helt plötsligt längtar jag hem till ett 17-gradigt Luleå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.