Baltider

Idag så sjuder det på Luleås bästa frisersalong Sax & Maskin, ja det är baltider minsann. Vi väntar med att lägga ut bilder på dessa tills vi fått foton då de har sin outfit på, men under tiden så lägger jag ut ett annat svårt jobb jag haft idag. Det är min vän Anna som tidigare färgat sitt hår mörkbrunt även om den gråspräckliga utväxten sa ifrån. Det här är andra infärgningstillfället då vi har dragit ur gammal färg och adderat ny. Idag fick vi till härligt sandbeiga slingor i hela håret, vilket gör att färg inte behöver bättras på var 3 vecka, utan istället var 3 månad. Bläddra sidleds!

Ha en härligt tisdag nu på er allihopa, ja själv måste jag packa! I en kartong ligger en tomte som väger 20 kilo, men mer om det senare…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.