Utmaningen

Japp då är jag uppe i 22 pass av 24. Idag, gym + pilates. Det hela rör sig alltså om en fitness-de-luxe-utmaning i regi av det gym jag tränar på. Innan denna vecka är slut så ska man (på 6 veckor) ha tränat i snitt 4 gånger i veckan. Men eftersom (Varning: I-landsproblem) Nice och sedan Paris kom emellan så har jag fått träna som ett tok för att alls ha en chans att ta mig i mål.

Nu undrar ni säkerligen vad man kan vinna och jag kan berätta att jag har ögonen på 1:a priset – nämligen en guldfärgad minicykel! Jag ser mig redan susa fram på denna vackra skapelse, givetvis med en käck cykelkorg i fronten, kanske är jag på väg hem och har snittblommor i den?

Håll tummarna kära ni!

PS: Idag hörde jag den sötaste rösten och söt-vackraste låten och gråt-sötaste videon på länge. Mina damer och herrar – ursöte Ben Platt i ”Grow as we go”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.