En salig dag

Sommarvärmen har tagit Luleå i besittning och jag travar i ottan runt sjön i ett sorts rus. Där, någonstans i en park, har Luleå Kommun byggt ett utomhusgym. Det måste jag prova!

Mió Evanne Sax & Maskin

Jobbet är kul denna dag, livet är kul denna dag – ja vad kan gå fel? Det är som om sommaren gjort alla väna och jag njuter. Efter jobbet så hinner jag med ett pass på gymet (just på pågår en tävling på Inpuls. Träna 24 pass inom en viss tidsrymd och vinn en guldfärgad mini-cykel = DEN ÄR MIN!) innan jag och Zeb kör en, på tu man hand gastro-lördag (med alla tänkbara höjdpunkter)

Vad vankas i tevesoffan då? JO:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.