Nya vindar

Det känns nytt att komma hem till Sverige och idag så blåser varma vindar in över vår stad. Kommer sommaren till oss ändå? Jag vågar knappt tro det… Igår satte den excellenta firman ”Paint it black Måleri” upp nya tapeter i vårt vardagsrum och som i ett trollslag så känns vårt rum också helt nytt. Jag är ju egentligen inte så förtjust i fondtapeter, ja det var ett tag som det gick överstyr med detta – men denna älskar jag.

Tapetern fick vi tag på via en special-tapet-affär i Nice och de turkosblå dimhöljda akvarellbergen måttbeställs och trycks speciellt för varje beställare på en vacker väv.

Så ovanför vår soffa svävar nu trolska berg (även om Ric tyckte det såg ut som kukar, men det säger nog mer om honom) – under soffan ett Medelhav och invid (du ser bara en gnutta här) en sagolik skog samt några förtrollade harar av Lotta Kvist Art.

Vi bor alltså numera i ett förtrollat landskap och jag vet inte varför jag helt plötsligt kommer att tänka på det vackra boksomslaget på Allrakäraste Syster av Hans Arnold.

Nu följer en av dagens gymnastiska övningar (jag försöker bli av med Paris-hullet), dagens ödesmättade soffunderhållning och dagens musiktips! Håll till goda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.