Vi kommer alltid ha Paris

Vi lämnar Paris och vår vackra vy från sjätte våningen vid lunchtid och vi lovar varandra att till denna stad ska vi återkomma minst en gång per år.

Vemodigt sätter vi oss på planet och ännu vemodigare blir det då det inte taxar ut utan STÅR STILLA i en timme i väntan på Gud vet vad. Det i sin tur innebär att vi måste panikspringa från utrikes hallen till inrikes, ja vi har tio minuter på oss innan det ska lyfta. Vi är 70 passagerare som har tight till flight och loppet börjar. Det är tur att vi är så vältränade, ja plaskblöta av svett hinner vi precis fram till det att vårt plan mot Luleå ska lyfta. I Luleå regnar det, det är som om vemodet fortsätter…

MEN i mig bor Paris (Sidopår: Kommer plötsligt på då vi var med salongen i Paris och tre av våra anställda skulle göra samma tatuering ”Vi kommer alltid ha Paris” på franska. Vi hade fått dra i många trådar för att få en tid på Paris bästa studio, men klockan var 23.00 då arbetet påbörjades och det visade sig att alla tatuerare var pårökta, valde en annan text och en av de som tatuerade SOMNADE mitt i sitt jobb!!!)

Men i mig bor Paris och jag ska nu låta denna kärleksfulla resa sjunka in i mitt hjärta.

View this post on Instagram

#soundon #meandmylove #gayparis

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.