Last day in Paris

Vi vinkar av Chrystella i ottan och så öppnar sig en söndag för två. Vad ska man hitta på? Valen är oändliga och vi försöker hinna med det vi orkar FAST temperaturen tar sig upp till 32 grader i skuggan! Vi hinner t.ex med ett super-de-luxe spinning pass på Dynamo, ja på något sätt så måste man röra på sig för att annars få fylla gastromagen.

När kvällen kommer så väntar vår asian-orgie-dinner på 21G Dumpling som trots att det ligger i utkanten av staden serverar de bästa dumpningarna man kan tänka sig. Är ni redo för matporr?

När vi närmar oss midnatt är det fortfarande 27 grader varmt och jag tittar på Luleås prognos och ser att regn och 11 grader väntar mig. Jag ska med andra ord INTE klaga på att det blir lite klibbigt att sova. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.