En fransk fredag

Vi vaknar upp i högsommar och utanför vårt fönster lockar Paris med tusentals frestelser. Ibland kan jag få små-panik i såna här situationer men tack-och-lov så är denna trio väldigt ta-dagen-som-den-kommer-aktig och är ok med att bara låta det hända. MEN. För att kunna leva i sus och dus så måste man röra på sig (Chrystellas stegmätare kommer sedan vid dagens slut att visa att vi gått över 11 km) och vi bokar oss ett galet pass på ”Dynamo” som är spinning-de-luxe med stå-cykling i alla tempon + en styrkedel med hantlar (Puh) Strike a after-spinning-pose!

Vi gör ett tappert shoppingförsök men om sanningen ska fram så lockar det fina vädret och de myllrande gatorna mer. Vi strosar runt med lång & snabb-bente Zeb i täten och njuter av vår weekend. Vi hinner tillslut hem och ställer klockan på powernap i 30 minuter (det är allt vi hinner) innan det där dags för ännu en dinner-de-luxe – denna gång på ett franskt bondköks-ställe som vi varit på förut. L’Ebauchoir = Mmm.

View this post on Instagram

#soundon #dinnerdeluxe #paris

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Sakta promenerar sedan vår trio hem i den varma natten. Ingen verkar sova så varför ska vi… Varför inte ett photoshoot? Bläddra i sidleds…

View this post on Instagram

#laterthatnight #paris #france

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Tack underbara Paris, tack till fredagen och tack till mitt resesällskap som får mig att bli mitt allra finaste franska jag. Amen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.