En underbar lördag

En av frisörerna är sjuk denna dag så det blir hyper-effektivt och en lätt försenad dag. Men vad gör det då det är lördag? Efter jobbet så bygger jag vidare på kroppen med hjälp av 45 minuter styrkedel och 45 minuters förbränningsdel (jag prov-kör som enda aspirant, Zebs nya spinningpass = redo! Redo för vad undrar ni? JO – först och främst en härligt middagssömn och sedan FEST!

Eftersom Chaka-L är här så sällan så har hon samlat sina närmaste (Malinne & Jossie) på en middag på Hemmagastronomi (fast vi börjar med bubbel hemma hos oss) Jag äter gudomlig råbiffs-förrätt och en fantastisk hjort-huvudrätt och kvällen är ung och vi är unga.

PS: På fyllan bokar jag sedan på småtimmarna en resa till N.Y

1 reaktion på ”En underbar lördag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.