Som en blixt från…

Jag tror det här är tredje resan på raken som denna händer. En blixt slår ner och träffar mig. Metaforiskt. Kanske är det för att jag har svårt att varva ner som kroppen istället slår ut mig? Lite orkeslös på spinningpasset, lite o-närvaro vid middagen. Lite spya vid midnatt och så är onsdagen kantad med feber.

Givetvis försöker jag hitta en syndabock. Är det salladen jag åt igår som inte var sköljd? Är det någon lömsk smittbärare jag har kindpussat?

Nåväl nu ska jag rida ut det här. Jag skippar stranden idag och blir lägenhets ockupant istället. JA kroppen. Jag är lugn och snäll nu. Gör mig frisk nån gång då!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.