KERBLOBPF!

Söndag. Min kropp ömmar lite efter veckans massiva träningspass. Idag blir veckans 5 pass och jag och Annamie promenerar till Zebs spinningklass som sätter punkt på möhippe-helgen. 45 minuters galen-tramp på spinningcykel dagen efter en fest. We can do it!

View this post on Instagram

#spinning with Zeb #fitness #sungay #thankyou

A post shared by Mió Evanne (@mioevanne) on

Medan Zeb sedan kör den blivande bruden till flygplatsen så gör jag bort firmans räkningsbetalning + dagskasseräkning. Bu så tråkigt detta vardagliga känns till skillnad från all fest, men allt hänger ihop. Ikväll blir det träff av barnbarn, blomstervattning och packning av liten väska. I morgon väntar sommaren på mig. Can´t waaait!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.